Satijnbloem 63, Rotterdam

Maatwerk van A tot Z!

06 55358672

✓ Topkwaliteit en vakmanschap

✓ Eigen productie

✓ Kozijnen met montage

✓ 25+ jaar ervaring

✓ 10 jaar garantie

Alles over schuifpuien

De schuifdeur is een hoofdbestanddeel van moderne woningen

 

Het is een geweldige manier om frisse lucht binnen te halen en weer buiten te laten, wat belangrijk is als je de temperatuur in huis stabiel wilt houden. Maar er zijn zoveel verschillende soorten schuifdeuren!

Aluminium en kunststof schuifdeuren zijn beide geweldige opties voor huiseigenaren die stijl en functie aan hun huis willen toevoegen. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het inhuren van iemand anders om het voor u te doen.

Aluminium schuifdeuren bieden een elegante look die uw huis zal onderscheiden van de massa – en ze zijn duurzaam genoeg dat ze jaren meegaan! Aluminium is licht van gewicht, dus het is gemakkelijk voor iedereen met basis timmermansvaardigheden (of zelfs alleen maar een hamer) om deze deuren zelf te installeren. Maar laat u niet misleiden: deze deuren zijn sterk genoeg voor dagelijks gebruik door zowel volwassenen als kinderen!

Kunststof schuifdeuren zijn een andere populaire optie onder huiseigenaren die iets betaalbaarders willen dan aluminium, maar toch iets dat duurzaam genoeg is voor dagelijks gebruik door zowel volwassenen als kinderen! Kunststof is lichter dan metaal maar nog steeds sterk genoeg

Aangepast. Innovatief. Kwaliteit.

rotterdamse kunststof kozijnen fabriek

Lees ook

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *