Satijnbloem 63, Rotterdam

Maatwerk van A tot Z!

06 55358672

✓ Topkwaliteit en vakmanschap

✓ Eigen productie

✓ Kozijnen met montage

✓ 25+ jaar ervaring

✓ 10 jaar garantie

Kunststof of Aluminium?

wat is de beste keuze?

Kunststof kozijnen en aluminium kozijnen zijn beide geweldige opties voor uw huis. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar ze zijn beide duurzaam, sterk en betaalbaar.

Kunststof kozijnen zijn de meest populaire keuze omdat ze licht en gemakkelijk te installeren zijn. Ze komen ook in een breed scala aan kleuren, zodat u er een kunt vinden die bij uw inrichting past. Echter, als je woont in een extreem warm klimaat of in de buurt van de oceaan, is plastic niet voor u, omdat het zal kromtrekken na verloop van tijd als gevolg van hoge temperaturen en vochtigheid.

Aluminium ramen zijn ook zeer duurzaam en gemakkelijk te installeren, maar ze zijn duurder dan kunststof ramen, omdat ze zijn gemaakt van metaal in plaats van kunststof. Aluminium zal niet kromtrekken zoals plastic doet bij warm weer, dus als je woont waar het echt warm of vochtig wordt, is dit misschien een betere optie voor je dan plastic.

Samenvattend

Als u op zoek bent naar duurzaamheid en sterkte, dan is een aluminium kozijn misschien iets voor u. Als u iets wilt dat langer meegaat zonder de bank te breken, dan zal een kunststof kozijn waarschijnlijk het beste werken.

 

De drijvende kracht achter onze maatwerk kozijnen en deuren is superieure kwaliteit en persoonlijke service.

rotterdamse kunststof kozijnen fabriek

Lees ook

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *